I'm no superman

Har inte varit världsbäst på att uppdatera denna helg, har varit lite för fint väder ute! Så skönt att värmen äntligen är tillbaka. Blev lite paff där när allt bara försvann. 

Fredag: Efter att ha gått till skolan endast för att skriva kursprov i spanska (hör) i en halvtimme gick jag och Anna hem till henne. Landade lite, tittade på härliga youtube klipp, spelade gitarr och letade runt huset efter något som lät lite småskumt (visade sig vara nån sudoku grej :P). Sen tog vi bussen upp till gamla Friberga (vår förra skola) för att se på talangjakten. Gjorde det alla de tre år som man gick där, så kunde ju inte missa nu heller. Petra hängde på och vi träffade henne vid aulan. Samt några som nior plus en massa andra från skolan också såklart. Planen var att vi också skulle träffa på en massa gamla lärare... men näe. Ingen var där. Vi träffade musikläraren när vi kom till aulan, och sen en av våra många idrottslärare... och that's it. Det var helt dött i skolan. Såg kanske fem lärare som högst, och ingen hade vi haft. Det var lite små trist, men det får bli en annan gång. 

Lördag: Släkten kom på besök. Firade mamma och brorsan. Den snart 13-åriga brorsan jag har fick sin första laptop. Så spenderade lite tid med att installera den och fixa virusskydd. Laddade in spotify och försökte skaffa facebook till honom, men ja... han fyller ju inte förrens på onsdag, så det får bli då. Helt otroligt att han fortfarande inte har det men... det är hand val. Senare på kvällen kom kusinerna från Brottby också. Och runt nio-tiden fick jag skjuss av dem till Lizzie. Kom dit lagom till att Harry Potter and the Deathly Hallows drog igång, vilken lycka... för den har jag inte sett hundra gånger tidigare! När den var slut blev det en liten promenad upp till tippen och en mysig stund under stjärnorna.  Sen drog vi tillbaka. 
Jag och Elin tog bussen hem och fick gå från mörby. Trodde först att den skulle gå till nora torg, men nä... Så istället för att vänta i en halv timme så gick vi. Men det var lite mysigt det med. Var helt dött ute... men, men. 

Söndag: Ja, det är ju idag. Har inte gjort mycket alls, och än är dagen ung. Tror det blir lite plugg om ett tag och sen blir det Hellcats och Jersey Shore mer framåt kvällen. Nä, nu ska jag dra mig ut i solen men min bok som inte alls är särkilt bra men som jag ändå vill läsa... aa... skumt.



Kommentarer
Postat av: ewelina

jag haatar :P - gubben mer än allt ^^

2011-05-09 @ 17:30:11
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0