Fullt upp 24/7

Har haft fullt schema hela veckan, från 22.30 i söndags kväll till ca 17.00 i går har det varit fullt drag hela tiden. Inte en minut att andas. Men det har varit trevlig, nu kan jag officielllt säga att jag har avslutat tre utbyten; spanien, frankrike och nu holland.
Söndag kväll: Hämtning och sen hem. Visade runt i huset och sen blev det lite te och så vidare till drömmarnas värld.
Måndag: Iväg till skolan, säls med Petra och hennes. Väl i skolan var det projekt arbetar tid. Samt besök till företag (Taxi Stockholm). På kvällen blev det lite film och pepparkaksbaknings mys hos mig.
Tisdag: Återigen till skolan, denna gång själv eftersom Petra med flera hade Matte B nationella. Mer arbete med projekt, en lite curling runda och sen presentation av måndagens arbete. Sen drog jag, Emelie, Petra och Josephine hem till Petra och fixade inför middagen vi skulle ha lite senare.
Onsdag: Hade själv matte A nationelle, gick så där. Mer arbete och sen ett besök in till stan. Först till Skansen och sen Grönan. Drog lite tidigare eftersom det var dans rep för min del.
Torsdag: Återigen arbete med projekt och sen lite senare var det kampanj i skolans korridor -.- När skoldagen var över stack vi några hem till Emelie och hade de mys där, sen var det raka vägen in till stan för att träffa resten, äta middagen med dem och sen spela lazerdome. 
Fredag: Träffades på centralen, låste in deras bagage. Drog oss till Vasa muséet och sen vidare till söder för att äta lunch. Sen blev det shopping på fri fot och så återträff halv fem då de begav sig mot terminalen. Hejdå till alla och sen blev det buss till Skavsta för deras del och hem för oss andra. 
Stannade kvar i stan och träffade sedan upp Tobbe, Petra och Wictor. Gick mot Park, hämtade ut biljetter till Pirated of the Carribean 4, lekte på lekplatsen i Hummlegården, flummade lite, och såg sen filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0