Det här håller nästan inte

Herre jävlar vad det har blåst idag! Har aldrig varit med om något värre. Det regnade nere i dalen och snöade uppåt. Vinden blåste och det piskade verkligen i ansiktet när man åkte ner. Det var inte många liftar som var öppna och ännu färre i backen än igår. Det var många som gav upp idag alltså. Men snön var ändå ganska okej. Det värst var att mina kläder inte var vattentäta och jag var ganska så blöt när jag kom in.
Ser ut att bli ungefär samma väder imorrn också. Det är så sjuk trist. Här är man uppe i Åre i en vecka per år och åker skidor i en hel vecka, oftast den enda man åker på året för annars har man inte tid. Och så blir två/tre dagar bara skit och en plåga att ta sig igenom. Så fruktansvärt tråkigt. Jag menar, när det äntligen är vecka 9 och man vet att nu är det skidor och ut i backarna hela dagen så åker man två åk och sen vill man bara in. Jag vill åka skidor. En massa! Så mycket att det inte går mer. Vill stå vid grindarna till liften innan de ens har öppnat och sen sitta i sista rundan upp. Men inte i det här vädret, varken jag eller resten av famlijen eller någon annan jag känner för den delen. Nä, ingen vill åke i detta väder.
Jag är lite så där, jag vill inte att vintern ska försvinna. Jag vill ha kvar all den här snön lika mycket som jag vill ha sommar och sol och långa eftermiddagar och kvällar ute. Framförallt tror jag att jag inte vill ha detta slaskväder som kommer nu. Och tanken på att det kanske inte blir någon snö för mig nästa år. Troligtvis inga skidor heller, om jag inte får världen bästa familj såklart.
Men ush vad trött man blir av att vara här uppe. Blir att krypa ner i sängen och sova snart. Om det nu är bra väder imorrn så vill man ju vara på topp. Sista dagen, då fan ska det åkas. Jag ska nog köra tiden ut oavsett väder. Visst kanske lite små trist att åka i samma backar hela tiden om det nu bara är tre fyra liftar öppna men hellre det än ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0