Den tjugotredje mars 2011

Inget stort fan av onsdagar alltså. Inte alls. Och idag var det värsta någonsin. Först världens längsta japanska lektion som bara gick ut på att skriva, något som jag gärna föredrar eftersom jag då kan kolla i boken och leta upp saker hela tiden, tyvärr betyder det då att jag inte har en aning om vad det är jag skriver och när sen läraren ber en att läsa det man har skrivit blir det lite små jobbigt. 
Lektionen följdes utav matte lektion i helklass, det är ruskigt jobbigt när man är van vid att var halva, inte för att det gjorde något alls eftersom vi bara satt och "repeterade" aka gjorde ingenting. 
Efter matten följde världens längsta lektion, spanskan. Dios Mio är det enda jag kan säga. Sitta och knugga in verbformer i olika tempus är inte så populärt. Hablaba, hablablaste, hablaba, hablabamos och så vidare. Vet inte ens om det stämmer men det går inte att hålla sig för skratt. 
Sen var det dags för tandläkaren. Fick bedövning när de fixade till en tand och fy vad det var obehagligt! Märkte ingenting först men så fort de var klara kände jag mig illamående när jag märkte hur halva käken bara var borta. Kändes som om halva hakan blivit tre gånger större och att halva underläppen täckte hela ansiktet. Var superäckligt att dricka också. Nä, inget mer sånt för mig!

På eftermiddagen var det musikal dags! Började äntligen på nästa låt! Så sjukt bra! Haha, älskar i och för sig att musik i Dreamgirls men One Night Only slår ju allt! 

Nu har det varit Grey's Anatomy och Off the Map håller på, om lite mer än en halvtimme är höjdpunkterna med onsdagar borta.

Kommentarer
Postat av: veera

Okej tack :) är från Finland så har inte fått något mail. :P :D

2011-03-24 @ 18:00:07
URL: http://bloggen.fi/veeraiusa
Postat av: ewelina

jaha! wow va kul! :D

Mendon tror jag stället hette :)

2011-03-24 @ 21:31:25
URL: http://evertsusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0