London day 2

Andra dagen i London började med att vi tog oss ner till Tower of London. Gick runt lite där, längs med vattnet. Vi valde dock att inte gå in i Tower of London, det kostade sjukt mycket och vi tyckte inte det var något som någon av oss ville se. Gick en bit på Tower Bridge också.
Efter de tog vi oss bort till St Pauls katedral och åt lunch där, och vet ni vad som finns i närheten av katedralen?... Millenium Bridge! Ni vet den där som dödsätarna tar sönder i början av Harry Potter och halvblodsprinsen! So, yes I've been there ^^
Det var trotsallt nyårsafton så efter att ha vandrat lite på Milleniumbridge gick vi åter till hotellet och började göra oss i ordning för middag och sen fyrverkerier. Hamnade till slut på Friday's, niice!
Sen drog vi oss ner mot Westminister, precis vid Downingstreet var det fullpackat med folk. Jag säger bara det, om ni någonsin ska fira nyår i London försök att inte passera den korsningen. Visst man ser nästan hela London eye, men man såg lika bra vid Big Ben. Man missar de lägsta, men allt annat ser man, plus att det finns en stor tv-skärm vis Big Ben som du ser allt på också. Vi hamnade i alla fall mitt bland alla tusentals människor där, lyckades dock ta oss igenom det och slutade vid Big Ben, och där var det helt okej. Om man har lite mindre personer med sig är det ett supertips att stå vid Chrchill statyn, där stod det inte så jättemånga.
Redan vid 11 tiden började folk jubla och ropa. Insåg först då hur sjukt många turister det var där. Ett flertal svenskar såg man lite här och var och flera fransmän och italienare. Halva London skrek "Gott nytt år" en timme innan London fick ny år. Självklart kunde ju inte engelsmännen bara titta på utan de skrek de med. Superkul stämning, så är det aldrig här hemma. Varför?
Precis innan tolvslaget var det en supergullig kille som friade, vilket självklart tv:n filmade. Sååå gulligt!

Kommentarer
Postat av: kaarroo

fyfaaaaan va coolt att du varit vid den bron isabelle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-01-07 @ 14:52:06
URL: http://karolinalind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0