Mobil-panik!

Det här med mobiler är allt för jobbigt. Den jag har nu har krånglat extremt mycket på senaste tiden och börjar nu bli riktigt seg och hänga upp sig och allt möjligt. Sen har jag inte kunnat fota med den eller ta emot mms sen den kom tillbaka från reparation.
Så nu till påsk går abonemanget ut och det är dags att skaffa ny. Jag vill helst ha en iPhone (som alla andra -.-) men eftersom det inte går att köpa en och sen byta abonemang så blir det lite jobbigt när jag sticker till USA. Kommer troligtvis att köpa en ny där med amerikanskt abonemang och så. Just nu kollar jag därför runt lite och frågar lite folk som bor där borta vad som är populärast där, och det är ingen som har iPhones (:O) de flesta har Blackberry, T-mobile eller liknande. Tittade runt lite på Blackberry som då är min favorit. Blackberry Bold, säger bara det!
Problemet blir ju då att den säkerligen inte kommer gå att använda i Sverige sen, och även om det materiella inte är det viktigaste är det inte så superkul att gå runt med stenålderstelefonen som inte kan göra något.
Nej, men får se hur det blir. Tyvärr ser det nu ut som om jag kanske måste ha kvar den jag har nu eller ta min brors gamla (eller den han har nu, ska få ny...) tills de att jag skaffar ny i USA. Inte så tagg, men blir det så kanske det blir en iPhone när jag kommer hem, och då finns det säkert en änny nyare än 4an... kan man hoppas. Nej, men jag som var så taggad inför att äntligen inte vara den enda som inte har iPhone... känns lite sådär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0