Ja, det kunde ju vart bättre...

Åh, vilket härligt väder det va idag. Riktigt mys, mys! Blev många timmar ute i solen.

Skulle ha blivit lite mys med typ världens bästa tjejer idag, men blev lite förhinder så får ta det en annan dag. Som Karro sa, "MEN DET ÄR JU LOV FÖR FAN". So true!


Igår var kanske inte bästa dagen i mitt liv. Kvällen var i och för sig riktigt mysig. Kunde ju dock inte träna men fotade lite coola tjejer som spelade boll och sen blev det middag och genomgång om upplägg. Efter middag var det efterfest med charader hos Amalia! Skitkul! 
Alla gick mer eller mindre samtidigt och sälsade, mysig promenad en såndär vår natt. Stackars Kai fick dock transportera sig på sin cykel själv en bra bit. Men det gick bra fick jag höra senare. Stackarn här skickar vi iväg en liten tjej från Wisconsin på en väg där ingen av oss ska och där kyrkan, alltså kyrkogården, ligger! 

Idag blev det att klippa hallonlandet, efter en välförtjänad sovmorgon. All skolstress, trötthet från dagen innan, alla de hundra känslor som jag helt enkelt inte pallade med, nästan borta. Efter ca 2 timmar i buskarna spenderades resten av soltimmarna på altanen i soffan, med solen stekande.

Funderar starkt på att bara gå och lägga mig nu, inte alls särkilt trött eller så, men orkar inte. Blir nog att bunkra upp med de bästa Harry Potter filmerna och sen bara köra på tills jag somnar. Det var ju planen ikväll med tjejerna som inte blev av.

Kommentarer
Postat av: amanda utbytesstudent USA

Är hon från Wisconsin utbytesstudent eller? :)

2011-04-16 @ 22:10:50
URL: http://amandakingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0