Helt okej start på helg.

För oss som har det lite bättre började ju då helgen redan i torsdags eftermiddag, men ser ändå fredagen som första helgdagen! 
Spenderade större delen av förmiddagen i stan. Vaccin och besök hos mormor med mamma. Tog bilen in och de var så sjukt mycket trafik. Såg även bröllopet. Fett gulligt!
Kom hem och satte igång med städningen. Var bara att köra på för fulla muggar. Vid 6-tiden kom Petra och vi fixade typ sallad. Och nån halvtimme senare kom resten och så blev det ett litet grillpartaj i min trädgård! Mysmys. John fyllde ju stora 17 år så med varmfrukt täckt med choklad och kokos och 17 ljus på blev det ett litet födelsedagskalas. Tyckte helt klart att jag, Elin och Lizzie var grymma på att fixa mys stund med en massa ljus. När det började bli lite små kallt var det in som gällde och i soffan blev det lite häng och slutet av Mr Hangcook, Walk the Line samt ett avsnitt av Totally spice.

Nu blir det sova, vill verkligen att det ska bli morgondag på riktigt. Utbytesträff. Helvete, vad jag är nervös, ska blir skitkul men helt ärligt. Jag ska mer eller mindre helt sådär träffa 14 nya pers som jag aldrig träffat innan. Crazy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0