"Hästen dansar med kon"

Oj vad jag är trött och arg, men det vill jag inte skriva om. Eller i alla fall vill jag inte publicera det då det bara skulle bli en massa ord utan betydelse. Men hur som helst, fram till att jag kom hem från Carro har denna dagen var underbar.

Började skolan tio över åtta med Samhälle. Det var en intressnat lektion vi inte gjorde nåt på. Dagens moment kommer under denna lektion då läraren skulle förklara hur valsystemet fungerade och ingen fattade nåt. Egentligen är det kanske inte så krongligt men sättet som han valde att formulera det på var lite för avancerat så där runt halv 9 en fredag morgon.
Sen var det historia, då vi inte gjorde nåt. Lärarn var inte där så vi fick en uppgift som gick på nån minut och sen stack jag, Ellen, Miccan, Silvia, Felicia och Anna upp till biblan och tog ett av studierummen och satt där och flummade lite. Hade med mig kameran idag också och den kan man ha kul med.
Kl.10 hade jag SYO/SYV - tid. Pratade om USA och om hur jag ska söka studieuppbehåll och hur skolan ska ställas sig till allt. Var tydligen den första för skolåret som hade frågat det och eftersom det blir ny skolreform nu så blir det lite speciellt för oss som ska åka utomlands. Så nu ska hon ta upp det på ett möte med rektor och alla lärarna, det blir intressant att höra sen, eller nåt.
Efter min och Ellen långa hål som gick relativt fort ändå var det spanska, först förhör som var superlätt och sen stenciler.

Efter att vi slutat stack jag hem, sov lite, var så otroligt trött. Sen var det upp till mörby för att träffa Petra och sen sprang vi, bokstavligt, in till stan. Eftersom att hon hade dans halv 5 och vi åkte från mörby runt kvart-tio i 4 och vi skulle in och köpa present var det bara att skynda. Slutade med att vi sprang till automaten, självklart var den närmaste den med längst kö så stack till en annan, Petra tog ut pengar gav till mig och sprang iväg till dansen medan jag sprang iväg till Body Shop och sen H&M. Blev i present en dush gel, body lotion och sån där tvätt/dusch svamp grej och en kjol från H&M till moi.
Sen var det bara att springa hem, missade såklart bussen, så blev sen. Kommer hem och då ska jag duscha, tvätta håret, måla naglarna, sminka om mig, byta om, slå in presenten och ta mig till Carro på en timme. No way! Måste ändå säga att jag var ganska skicklig som hann med allt på en timme och 20 minuter. Men gud vad jag stressade, och vad trött man blir av sånt.

Kom till Carro och hade jättetrevligt. Men, det som händer hos Carro, stannar hos Carro! Kan säga att vi pratade, snackade (:P), åt middag (supergott!), fotade och spelade charader. Bland annat fick jag en charad mening då jag skulle förklara "Hästen dansar med kon", det gick förvånansvärt bra. Som sagt superkul!
På vägen hem träffade vi på Katrin, Adam, Jacke, Winge och nån mer som jag inte kände :P Frida gick ganska snart, själv stannade jag kanske tio minuter men sen kände jag att jag borde sticka hem eftersom jag hade för mig att pappa skulle komma hem sent och lillbrodern var själv hemma.

Så nu sitter jag här hemma och försöker få över alla bilderna från kameran och så småningom lägga upp dem på facebook. Men tror nog att jag går och lägger mig så fort de har laddat över, är alldeles för trött för det här, ögonen tåras av att kolla på skärmen.
Imorrn blir det kanske filmkväll på kvällen och kanske lite shopping under dan. Söndag blir det väl plugga på antar jag.. kanske inte hela dock men säkert en stor del.

Nu har jag varit ducktig och skrivit ett ordentligt inlägg, det var länge sen.

xoxo-

Kommentarer
Postat av: Mia

Gillar om det du skrivit! Kul att se lite sunda grejer och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om varenda dag. ;)

2010-09-28 @ 11:24:29
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0