Ett katastrofalt genrep leder till en fantastisk premiär

Herrejösses vilken dag, allt som kan hända har väl mer eller mindre hänt :P Vaknade av mobilen som pep, skulle ha träffat några kompisar i dag efter skolan och fira en av dem som fyllde år för en vecka sen, men det lilla födelsedagsbarnet vaknade sjäv med feber, så det blev det inget av. Kom till skolan och försökte skriva ut en bild hundra gånger innan jag lyckades :P
Sen gick väl skoldagen på, ännu fler personer slutar nu i vår klass, och det kommer till lite nya sisådär var tredje dag :P Hade programråd för första gången, hände inget alls typ. Dagen gick på och sen var det hål mellan historian och engelskan, och vad hände då? Självklart när vi satt där och spelade kort så ringer brandlarmet, hela cafeterian suggade djuuupt. Så det var lite segt att behöva gå ut i kylan och stå där... Men solen kom fram och vi fick gå tillbaka. På engelskan skulle vi sett en pjäs som några fd elever hade satt upp, men då huvudpersonen (aka en tjej som gick i klassen föruts brorsa :P) aldrig kom blev det istället en massa prat. Fick sluta tjugo minuter tidigare.
När jag kom hem var det bara att sätta sig och kolla upp / göra klart historia läxorna och köra lite spanska glosor. Sen blev det lite Beverly Hills och Hellcats (LOOOOOVE it ;) )
Nu ska jag hjälpa brodern med läxorna och sen är det väl lagom att dra iväg på scouter ^^

xoxo-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0