27 September -10

- Jag kommer få IG på den här lektionen - Miss Ellen Hellgren under mattelekionen imorse :P
Sitter och tittar på Idol! Just nu sitter juryn och trycker ner på Jonathan som sjöng as bra, tyckte det var supergulligt men nä :P
Idag har det varit allmänt flummigt. Hade japanska första lektionen, och det är ju bara allämnt flum. Speciellt med de som är i gruppen. Sen var det matte, och som ni kan läsa i den absolut första meningen i detta inlägg så var det lite allmänt skumt. Ellen var på ett härligt humör där hon sa skumma saker och slogs ^^ Efter att jag och Micaela själva hade pratat med matteläraren eftersom Ellen sprang iväg så var det spanska. Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde, eller jo vi pratade om helgen. Sen var det lunch och strax inpå det svenska. Inte kul, men vi fick springa fritt i skolan och sätta oss någon stans och jobba med arbetet som ska vara klart någon gång. Kan väl säga att alla arbetade i en kvart och satt sen och pratade om helt random saker. T.ex var Vallentuna ligger, varför det bara är killar i skvaller tidningar (i alla fall tills man bläddrar fyra sidor), iPhones, helgen m.m. En helt vanlig timme i bibloteket alltså. Sen var det sista lektionen och idrott. Haha, jag och Ellen ägde på att orientera, i alla fall tills vi inte fick ihop det. Kartan borde varit så där, men det ville inte naturen. Så när vi skulle ta 3:an, 4:an, 2:an och 1:an gick de inge bra. Meeen, vi hittade alla, nästan alla, alla förrutom 1:an som var helt physko och bara gömde sig.

Nu ska jag fortsätta titta på fylla i Explorius grejen, detta kan komma att ta en evighet. Det är hela 13 papper som ska fyllas i och skrivas i och signeras och allt sånt.

xoxo-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0