I wanna be a billionaire

Det är flera miljarder snöflingor som ramlar ner utanför fönstret. Har dock nyss fått höra att allt detta vackra vita utanför kommer regna bort imorrn... Jag är egentligen superdupertrött men kände att jag var tvungen att uppdatera lite ordentligt.
Idag när jag vaknade sa de på radio och TV att idag kommer det vara snöstorm och det kommer snöa hur mycket som helst, min tanke: "Yeah right... det kommer inte komma någon snö. Det kommer fortsätta vara så här trist och grått." Trots de så tänkte jag att det inte var så smart att ta cykeln, i fall att liksom, tänk om det börjar snöa och så ska man få hem cykeln mitt i allt. Med andra ord så snöade det inte från att jag vaknade till att jag kom till skolan.
Men sen så kom det. Efter första lektion bara vräkte det ner! Från början la det sig aldrig, men när vi kom ut från idrotten var det snö överallt! Så mysigt! Jag och Anna sprang ut och skrev ett väldigt fint "HEJ!" i snön och sen sprang vi in igen då det blev väldigt kallt.
Efter skolan blev det bort till pizzerian för att träffa Petra, John och Leo. Blev till att hänga där ett tag tills vi gick vidare till scouterna rakt över gatan. Hade jättekul då vi hjälpte till på p-scout mötet. Dock hade jag bara trenchcoat, inga vantar, och UGGs som blev superblöta! Så, ja, jag frös en del. Men det var kul, som alltid ^^
Nu måste jag sova, har varit trött sen 2-3 timmar tillbaka, vad gör jag fortfarnade uppe?
xoxo-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0