Harry Potter and the Deathly Hallows - Recension

Som sagt, såg den första delen av den sista Harry Potter filmen idag. Den var grymt bra och det var bara några få saker man saknade som fanns i boken men inte i filmen.
Det var verkligen en helt annan känsla att se den på förhandsvisning än vad det är när man brukar se en film på premiären. Det var inte lika mycket skrik som det säkerligen kommer vara på premiären, vet inte om det är negativt eller positivt, både och kanske... mest på plus sidan tror jag.
För det mesta är det samma skådespelare som i de andra filmerna, inge riktigt stora nya personer är det i alla fall. Eller jo kanske, Xenophilus Lovegood (Rhys Ifan) och Bill Weasly (Domnhall Gleeson) är relativt stora roller med helt nya skådisar.
Innan filmen började diskuterade jag och Karolina hur allt i första och även andra filmen var så glatt, eller att det i alla fall fanns vissa glada stunder med en massa skratt och gulligheter. I resten av filmerna har det mest vart en massa action och folk som dött stup i kvarten. Men i den här filmen kom allt skratt tillbaka. Det fanns scener i filmen som var hur söta som helst och det var inte alls lika mycket fighting som de tidigare. Tror dock att de stora duellerna kommer komma i den andra delen när ni som läst boken vet vad som kommer hända.
Denna Harry Potter film är absolut den bästa! Den är så bra gjord och Daniel, Emma och Rubert är så grymt duktiga!
Vet inte riktigt vad man mer ska skriva, vill inte avslöja för mycket liksom. Första delen börjar i alla fall som boken gör, själv tyckte jag att början var ganska sorglig, sen slutar den ungefär vid Dumbledores grav.
Kan verkligen inte bärga mig inför del två! Ser verkligen framemot att se fortsättningen, liksom de allra flesta tror ja efter att de sätt den första delen! Jag säger bara det, att inte se den här filmen är ett stort misstag.
Liksom filmerna på stora duken kommer sista filmen att bli två dvd filmer. Alltså behöver vi inte vänta allt för länge för dvd:n. Dock vet man inte än när den släpps.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0