Friday ;)

Första dagen med sol på länge. Började 20 över 9 med spanska. Skulle översätta en hel text som jag ska försöka få 100 % rätt med lite hjäp av Cecilia, om hon loggar in på msn :P Hade kör sen, det var kul. As häftigt när hela kören sjöng Beat it! ;) Hade kemi sista lektion, trevlans. Förstår faktiskt vad det är vi gör och hur allt fungerar! :O Har räknat ut att om jag ska genomföra mitt mål måste jag ha MVG i alla ämenen förrutom 5 som då ska va VG. Men det kan jag nog lyckas med, ska försöka allt vad jag kan iaf. Men då måste jag ha MVG i kemi. Så plugg, plugg, plugg! Och vet ni vad? PLUGG!

Kom hem och satte mig och spelade gitarr, vet fortfarande inte vad jag ska spela på uppspelet :( Men, men. Har annars inte alls gjort mycket, planerat lite inför imorrn, pratade med en mycket saknad vän jag inte har träffat på sjukt länge.

Har också fått reda på att min morbror inte kommer att vara hos mormor imorrn, så han kan inte fixa min datorn. Hoppas att jag får träffa honom snart så att han kan hjälpa mig för jag orkar inte riktigt med det här längre.

Om 3 månader kommer alla roliga spanjorer till kalla Sverige. Ska bli så kul! Fast jag vet fortfarande inte hur vi ska göra om min ska få eget rum. Får väl fixa något eftersom fransoserna kommer i mars tror ja... och det är ju inte alls långt kvar! :O Nervöst!

Imorrn ska jag, Petra, Danne, Karin och Robin + några små söta småttingar fotas för Barncancer fonden, där mamma jobbar. Denna fotografering sker utomhus och det kommer att vara -15 imorrn! Kommer vi frysa? Nej då! Eh.. jo... :P Men det ska bli kul! VARMA KLÄDER & SKRIDSKOR PPL! Sen på kvällen bir det som sagt ingen middag med mormor utan middag med kussarna på andra sidan istället.

Söndagen är inte mycket planerat på. Kanske drar in till stan med nån. Eller så blir det bio med famijen.

Har märkt att det är många som har såna där dagen blablabla... Hade det ett tag men ska nu försöka börja med det igen :) Så...

Dagens...
Bästa: Solen! Så underbart att äntligen få en liten glimt av solljus mitt i allt det här mörka som Sverige är täckt av just nu.
Sämsta: "Sena" fredagar :( Min lilla idé om att skippa lunchen och lägga kemin där var omtyckt av kompisarna och vet att jag och Elin har pratat om det förrut. Men nope. Läraren tyckte att det var viktigt att vi äter innan lektionen :(

Låt: I Miss You - Miley Cyrus. Gammal I know, men den är så fin. Funderar på att spela den på uppspelet, men den är så lätt :(

Tv/Film: Ghost Whisperer! 15.05 (tror ja) på 4:an!!!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vet inte vad jag ska skriva men fin blogg:)<333

2010-01-29 @ 20:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0