There's a time for everyone

Tror detta blir sista inlägget för idag, om jag inte snabb skriver en massa extremt löjliga inlägg som inte handlar om något på en kvart :P Sitter och glor på Sagan om ringen, har inte tänkt på hur grymt bra den egentligen är.

Idag
har varit en jobbig dag med lång skola och allt, NOT! Nej, det har varit helt underbart. Hade sovmorgon till 12.50 hade historia lektion till 13.55 och då var det hem igen. Lite smått onödigt men va fan ;) Sen blev det väl lite små jobbigt när jag fick veta att franskan blivit inställd helt och hållet på grund av för få anmälda -.- Så nu ska jag läsa japanska med Simone istället, najs :D Tyvärr fick jag då åka tillbaks till skolan efter att jag slutat för att snacka om ett nytt val med SYO, men vad är en liten cyckel tur?
Resten av dagen har gått snabbt med en massa telefonsamtal med supertrevliga typer. Måste bara säga att min bror är lika dum som en säck potatis. Han kom hem dissade väskan och drog hem till en kompis utan att larma och stänga dörren, så när jag kom hem stod det vidöppet -.-

Imorrn ska det hängas med Karin. Först blir det in till stan (nåt centrum om det regnar) och sen kanske jag våldgästar hennes filmkväll med hennes söta lillebror Olof. Funderar på om jag ska bestämma mig för att dra dit, annars blir det ensam hemma då resten av familjen är på middag.

Men nu ska jag hoppa i pyjamasen och ta bort sminket och allt som hör till och sen blir det ner i sängen och forsätta titta på denna underbara film som går på trean, Sagan om ringen, har till och med stoppat in uppföljaren i videospelaren och trean i dvdn så sen är det bara att klicka på en knapp så fortsättet det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0