"Åh, vilken snygg kashmir jacka!"

Vill bara skriva ett eget inlägg till den underbart härliga teater lektionen vi hade i skolan idag. Det var helt galet kul med många från min klass och en del från en klass i åk2. Inte för att jag vet att mågna bryr sig men det var ungefär det här vi gjorde :)
Först körde vi lite namngrejer. En skulle ställa sig i mitten av en ring som resten bildade och säga ett namn på en i ringen. Den vars namn sades skulle ducka och de på varsin sida om den personen skulle skjuta på varandra, den som sköt sist förlorade :P Sen körde vi någon grej då vi skulle säga vårt namn och sen göra en rörelse som beskrev det vi tyckte om att göra^^.
Efter det körde vi den där utvecklings leken, då man börjar som sten kör sten, sax, påse med en annan person som är sten, vinner man blir man "transformad" till en dinosaurie och så kör man på :P Antar att de flesta har kört den :P
Sen började det bli superkul! XD Vi började med att alla satt i en ring. En person gick in och sa t.ex "På tunnelbanan" och agerade som om han var på tunnelbanan. Sen skulle folk hoppa in och vara med. Den tredje personen skulle göra något drastiskt och sen få ett slut på scenen och börja på en ny. Det var superkul och slutade alltid med något hur flummigt som helst!
Och så var det dags för sista övningen, tror det var den roligaste. Tre personer gick upp på scenen. En av de tre skulle "forma" de andra två till statyer och sen gå och sätta sig. Någon sa kör och då skulle de på scenen agera en scen utifrån den posen som de stod i. Sen skulle vem som helst ropa frys, då skulle de frysa :P, och gå upp på scen och byta plats med en av de två som stod på scenen. Därifrån skulle man byta innehål på scenen. Fast vi halv misslyckades, vi kind of forsatte på den scenen vi redan var på, eller vi relaterade till de tidigare ^^ Det var riktigt kul hur det gick från en tjej som tappat solglasögonen och en ballerina till en bröllopsnatt och hur det gick från en romantisk dans till en modevisning med den "kända kashmir jackan" :O



xoxo-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0