S:t Eriksplan tillslut ;)

Finally Friday! ;) Hade sovmorgon idag, ända riktiga sovmorgonen vi har. Började med spanska och spanska förhör, tror att det gick bra.
Sen var det kör - vi fick reda på vad vi skulle ha för tema på vårkonserten och sjöng Queen låtar... Efter kören var det lunch och sen var det fysik. Lektionen började med att vi fick reda på att mer eller mindre hela klassen hade gjort fel på labbraporten :P Sen blev det lite diskusioner om det och sen när vi skulle gå igenom det vi skulle göra under lektionen ville inte projektorn fungera så vi fick sluta :P
Jag och Petra åkte in till stan, jag skulle till ett litet café som heter chokladbollen och fråga om jag kunde praoa där. Men vi visste inte riktigt vart vi skulle och när jag ringde mamma svarade hon inte... Men vi åkte in till Östermalmstorg, gick upp "fel" uppgång, alltså inte till Sture plan där vi brukar gå upp, så vi virrade runt lite men kom till slut ner till kungsträdgården. Där satte vi oss och chillade lite :) Sen gick vi runt lite och till slut ringde mamma och vi fick reda på vart vi skulle gå. Så vi tog oss bort till T-centralen och tog gröna linjen, fast *host* åt fel håll så hamnade borta i södra sthlm. Vi bestämde oss för att gå av när vi var borta vid Svedmyra, långt borta från city. Ringde pappa och han sa att vi hade åkte åt fel håll och så fick vi ta tunnelbanan åt andra hållet och åka en bit, men vi kom fram till S:t Eriksplan tillslut. Hittade chokladbollen och gick in och frågade, men de hade upptaget fram till jul -.- Så blev inte med det. Men mamma hade några andra cafér som jag kunde kolla med, så får väl göra det någon dag.
Sen åkte vi hem. Var bara lite trött när jag kom innan för dörren :P

Imorgon är det återträff med konfan!!!!!!! Fy fan va kul det ska bli!!!

 Kära Stockholm <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0