Prao dag #6

Så var det första dagen på nya praoplatsen. Om jag inte sagt det förrut så har jag två veckor prao. Första veckan var jag på hunddagis och nu andra veckan är jag på dagis, alltså vanligt "barn" dagis :P.
Gick upp rätt så tidigt, börjar ändå klockan 8. Tvingade i mig lite frukost, är så himla trött på mitt frukost problem. Man blir så jäkla trött under förmiddagen :P
Ungefär 5 i 8 gick jag iväg till praoen, arbetsplatsen ligger 2 minuter hemifrån mig så man kan ju gå när man ska börja mer eller mindre. :P När jag kom dit var det inga barn där :( Fast efter en halv minut kom den första. Se droppde de in en efter en, ibland kom det två.
När alla var där blev det frukost, själv åt jag inget eftersom jag hade ätit hemma :P Efter det var det lite lek och sen gick alla barnen ut :P Jag är då på en av avdelningen med de minsta på dagiset :P Väl ute fick vi spärra av halva gården eftersom det var stora vattenpölar som hade frusit nästan överallt ^^ Sen fick alla barnen lite kex och sen gick de in igen för att sova :) Då fich jag gå hem eftersom de skulle sova i en och en halv timme och vad skulle jag hitta på då? Så jag gick hem och tog det lugnt, kollade på en film och åt lunch. De andra dagarna kommer jag någ att äta lunch där men de skulle få chicken bits och det tycker jag inte om. Så hittade lite rester här hemma :P När jag kom tillbaka åt de lunch, själv satt jag med och såg till så att alla åt :P Och efter det var det mer lek och runt tre tiden fick jag gå hem.
Det var väl den dagen, förra veckan blev inläggen längre men å andra sidan gjorde jag mer där och det häne mer roliga saker på hunddagiset än vad de gör där jag är nu :P
 Emilia   Knut


xoxo -Isabell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0