Mååååndag

Så var det måndag igen. Inte lika hemsk som dagen brukar vara :P Det brukar vara så himla segt dåå måndagar är den längsta dagen och sen är man så seg efter helgen. Men det är ju temadagar nu idag, imorrn och på onsdag. Så det är chill.
Började dagen med sovmorgon till klockan nio :) Så idag fick man sova ut. Gick inte upp förrens runt åtta :P Får någ bli lite tidigare imorrn ^^. Gick till bussen med Frida och Elin.
Första "lektionen" var information i aulan. Så det var inte riktigt någon lektion.
Sen var det bara att sitta kvar i aulan då vi skulle kolla på en film, "Super Size Me". Ingen rolig film. För er som inte vet handlar det om en kille som ska göra något expriment eller liknande. Han ska äta på Mc'Donalds i 30 dagar (en månad). Alltså får han bara äta mat därifrån, inklusive vatten. Helt sjukt! Asså när det är runt 10 dagar kvar är hans lever i skada eller något sånt. Fattar inte att han bestämde sig för att göra något sånt när det finns så mycket annat att göra. Aja.
Lunch - väldigt passande. Filmen var ju som sagt om mat från Donken. Och självklart får vi chicken-nuggets till lunch :) Det kändes frestande :P
Promenad väldigt rolig liten promenad vi skulle gå i grupper med runt 5 pers i. Vi skulle typ gå runt i området och svara på en massa konstig frågor. T.ex - vilken färg har skylten som säger BAD & Vad står det på flaggan i lekparken eller något sånt. Men, men. Det var väl kul. Hjälpte Elin med att sätta upp lappar om 28 Mars! SLÄCK!
Novell sen kom vi till det som alla var super negativa på förrutom jag. Men, men alla får tycka som de vill, vi är alla olika :P Vi skulle välja om vi ville skriva novell eller egen reflektion och sen skulle vi välja en rubrik och skriva om det. Alltså det var asjobbigt. För man fick inte skriva mer än 3 A4:or och det är asjobbigt att inte ha tid att redigera.. Men, det var ju inte så allvarligt :P

Nu sitter jag och chattar med Jessica. Vi snackar mat hehe, så kul har vi. Kollar på rent också.
Ikväll är det träning -.- yippi... Orkar typ inte men..
Imorgon är det svenska prov på morgonen och sen är det temadag resten av dagen.

Nä, ska snacka med lite fler folk på msn nu..

Ox

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0