Horoskop v.12

Stenbocken
KÄRLEK Här har du på nytt en vecka med rar romantik. Nu kan du vinna det hjärta du åtrår och det för att du tror på just dig själv. Stjärnorna säger att du har en tid med rar romantik.
ARBETE/HÄLSA Vill du ha kvar den tjänst du har så ska du vara mera alert och visa dig intresserad på ett mera aktivt sätt. Du vinner på att våga framföra dina egna idéer nu. Var vaksam.
EKONOMI Sysslar du med försäljning så kan det vara så att dina inkomster nu kommer att öka. Här kan du även få pengar genom en spelvinst. Lyckan ska vara bäst med Lotto.
Lyckotal: 2, 16, 22, 37, 39, 40, 41
Bästa lyckotal: 16

Vattumannen
KÄRLEK Blomster och vackra saker kan du komma att få i present. Man tycks vilja dig väldigt väl och det måste finnas kärlek bakom. Du är som en veckans mest lyckosamma vän.
ARBETE/HÄLSA Besked som man givit dig om ditt arbete och som kan gälla en ny tjänst, kan nu komma att förverkligas. Det gör dig glad och ger dig förhoppning om en bättre framtid.
EKONOMI Pengarna dina tycks räcka bra till alla utgifter. Så det kan vara nu som du har turen att vinna en slant genom köp av en lott. Lyckan finns med i ditt stjärntecken i veckan.
Lyckotal: 3, 10, 15, 21, 22, 29, 36
Bästa lyckotal: 21

Fiskarna
KÄRLEK Glada rop njuts och hörs runt om dig i den här veckan. Det måste tyda på kärleksfulla stunder och vänner av bästa sort. Du är en älskad vän och får del av andras glädje.
ARBETE/HÄLSA Nu kan det trötta dig mycket med arbetet. Trösta dig med att du har gott anseende på jobbet. Spara dina ben och stressa inte. Men i övrigt ska du vara vid god vigör.
EKONOMI Här bör du ha en härligt fin och ekonomiskt bra vecka. Ditt fina generösa sätt drar vänner till dig och nu kan du vinna på Lotto. Du är inne i en lyckoperiod nu.
Lyckotal: 7, 16, 26, 30, 39, 46, 49
Bästa lyckotal: 46

Väduren
KÄRLEK Du bör med en blomma eller ett tack tala om för vänner när du tycker att de hjälper dig. Det kan ge dig ännu mera framgång. Men i kärlek ska du vara mera för dig själv.
ARBETE/HÄLSA Det bästa är nog när det gäller ditt arbete att du säger din mening, om nu bara någon vill lyssna på dig. Du har faktiskt bra idéer så våga tala nu. Du bör vara alert och sund.
EKONOMI Även om här kan komma räkningar så har du nog täckning till dem. Du verkar vara en stabil ekonom, men spelvinst tror jag inte på i den här veckan.
Lyckotal: 7, 8, 20, 23, 35, 47, 48
Bästa lyckotal: 47

Oxen
KÄRLEK Flyttar du till en ny bostad? Det verkar bli kärleksfullt och rart. Hos dig bor det romantiska och rara. Så vågar du göra en bostadsförändring så blir det till kärleksfull lycka.
ARBETE/HÄLSA Här kan du ha veckan som kommer att ge dig mycket framgång med arbetet. Det bör vara glädje med dina kolleger och du är sund och sprider glädje med ditt sätt.
EKONOMI Dina inkomster verkar så trygga nu. Du tycks balansera ekonomin väl. Vill du spela så kan en mindre vinst bli din om du prövar på ett spel med Lotto.
Lyckotal: 2, 12, 16, 27, 29, 35, 43
Bästa lyckotal: 16

Tvillingarna
KÄRLEK Romanser nu gör dig bara villrådig och skapar inte mycket av glädje, så håll dig för dig själv och njut av ensamheten. Bäst är att ägna sig åt Hobbys.
ARBETE/HÄLSA Se till att städa undan ditt arbete nu så kvickt du bara kan och orkar. Här bör den som är rask komma att få framgång och lycka inom arbetet. Du verkar vara frisk och kry.
EKONOMI Du är ett härligt tecken och du ska se att din popularitet växer i den här ekonomiskt fina veckan. Spel kan ge dig en vinst och vill du testa din vinstchans så är lotter bäst.
Lyckotal: 18, 21, 25, 31, 34, 40, 44
Bästa lyckotal: 18

Kräftan
KÄRLEK Inte direkt tristess ska du ha nu, men inte är det någon större lycka för dig med kärlek. Hoppas på bättring tills nästa vecka. Kärleken ger dig nu inte den framgång du vill ha.
ARBETE/HÄLSA Det kan vara så att andra föreslår dig till en ledande tjänst på arbetet. Man anser att du vet vad du talar om och visst stämmer det. Du är sund och den goda hälsan följer dig.
EKONOMI Nu får du gäster till din bostad, de verkar komma litet överraskande och kostar en del, men det bör vara ett kärt besök. Med spel får du ingen vinst.
Lyckotal: 2, 8, 10, 12, 26, 31, 33
Bästa lyckotal: 8

Lejont
KÄRLEK Nu borde du nog vara mer överseende med vad andra gör och säger. Du får inte alltid själv rätt och tänk på att ingen är ofelbar för även solen har sina fläckar. Kärleken är svag.
ARBETE/HÄLSA Även om den här veckan kan komma att bli i jobbigaste laget så hinner du med allt och det verkar bra det du gör. Vila om du kan, men även en promenad ger dig styrkan åter.
EKONOMI Nu sprider du glädje. Vill du bjuda till fest så blir det säkert välkommet för den som bjuds. Gåvor kan du få, men inte spelvinst. Spara är veckans bästa vinst för dig.
Lyckotal: 6, 22, 27, 38, 39, 41, 43
Bästa lyckotal: 6

Jungfrun
KÄRLEK Mjuka tongångar med vänskapliga handlingar bör du nu få i denna så trevliga vecka. Det kan betyda att du är synnerligen omtyckt. Men i kärlek ska du vara försiktig.
ARBETE/HÄLSA Bättre arbetsuppgifter talas det om att du ska kunna få, möjligheten att du får det är god, men framförallt så verkar du ha det trivsamt bra. Hälsan ska vara sund.
EKONOMI Det verkar som om du får en extra slant nu och den måste vara välkommen. Den kan bli din genom att du spelar ett fåtal rader på Lotto. Det är det lilla i spel som nu ger bästa vinst.
Lyckotal: 5, 13, 22, 23, 33, 35, 47
Bästa lyckotal: 47

Vågen
KÄRLEK Här har du nog en härligt fin vecka när det gäller kärleken. Du bör ha det trevligt med fin samhörighet och glädje till familjen. Kärleken blomstrar i bästa tappning.
ARBETE/HÄLSA Du som har jobbat så mycket är mer än väl förtjänt av litet ledighet. Du är väl meriterad för den tjänst du har och du har goda idéer för arbetet nu i veckan, men vila.
EKONOMI Planerar du ett dyrare inköp till din bostad så tror stjärnorna att det blir verkligt bra. Vill du pröva din vinstchans i spel så välj det du för stunden känner är bäst.
Lyckotal: 6, 12, 20, 31, 44, 47, 48
Bästa lyckotal: 48

Skorpionen
KÄRLEK Nu har du nog raraste kärleken i att skapa något nytt som har med konst att göra. Ny romantik ger nog inte mycket nu. Bästa är att vara litet egoistisk och ägna tiden åt dig själv.
ARBETE/HÄLSA Nu kan du lösa de flesta problem som kan tänkas uppstå på ditt arbete. Du har ett dynamiskt och positivt tänkande just nu. Härligt frisk är du och du orkar det mesta.
EKONOMI Kosta på dig en stillsam och skön hemmakväll, det bör passa din kassa bäst. Får du en spelvinst nu, då har du haft stor tur för stjärnorna tror inte på vinst.
Lyckotal: 7, 11, 15, 16, 20, 30, 49
Bästa lyckotal: 7

Skytten
KÄRLEK Var väldigt aktsam om den rara kärlek du har, irritationer kan lätt uppstå och du kan få svårt att parera dem. Men bäst få du det om du ger din vän en blomma.
ARBETE/HÄLSA Även om det kan vara litet väl mycket av rutiner runt om dig nu i ditt arbete, så bör du ha det bra och friskheten dominera. Dock är det inte alltid som du visar ditt leende.
EKONOMI Inga större inkomster verkar vara aktuella för dig nu och i spel så tror jag inte att du har den rätta turen för vinst. Nej, här gäller det att du sparar dina slantar.
Lyckotal: 17, 22, 25, 34, 35, 46, 49
Bästa lyckotal: 22

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0