Horoskop v.10

Stenbocken
KÄRLEK Det är det sällskapskära som kommer till dig och du får inte vara ifred, man tycker om dig och vill vara hos dig. Så varför tar du inte och bjuder till fest och blir än populärare.
ARBETE/HÄLSA Man borde nog lyssna mera åt vad du har att säga, för här kan det vara så att du får fina idéer. Du är verkligen en uppslagsrik vän och friskheten dominerar dig.
EKONOMI Det är nog en hel del inköp som du skulle vilja göra nu. Men det blir nog inte ens hälften av dessa inköp som du kan göra nu. Din ekonomi kan kännas svag under veckan.
Lyckotal: 4, 5, 6, 11, 28, 37, 38
Bästa lyckotal: 28

Vattumannen
KÄRLEK Nu bör du vara på ett charmfullt humör. Du kan bli invald i en förening just för din stora kunskap och ditt förstående sätt. Kärleken är även den ett bra val för dig i veckan.
ARBETE/HÄLSA Var mycket diplomatisk i ditt arbete nu och försök att undvika irritationer som är helt onödiga. Använd en lugn ton och du får ett än bättre anseende. Din hälsa är sund.
EKONOMI Pengar kan komma nu via posten. Du syns bli glad och nu kan du duka upp till glad fest. Vinstchans i spel ska vara bra och med fotbollstips blir chansen bäst.
Lyckotal: 5, 10, 19, 24, 25, 36, 43
Bästa lyckotal: 19

Fiskarna
KÄRLEK Det verkar trögt på romantikens område för dig nu. Du vinner inte något nytt hjärta. Hemmet ger dig bästa avkopplingen så stanna hemma och njut av din egen miljö.
ARBETE/HÄLSA Arbetar du framför en dataskärm i den här veckan så tror jag att du får fint resultat, du är glad och sprider glädje till andra. En promenad verkar ge dig styrka och glädje.
EKONOMI Ekonomin din verkar vara mycket stabil och det här ska vara en vecka med stor lycka för dig, där dina idéer kan ge dig vinst i spel. Men spela bara för en liten slant.
Lyckotal: 14, 16, 29, 38, 40, 41, 49
Bästa lyckotal: 38

Väduren
KÄRLEK Den romantik du har verkar inte ge dig någon större stimulans i veckan, så var egenkär och älska dig själv mest. Inte heller en ny kärlek ger dig den stimulans du tänkt dig.
ARBETE/HÄLSA Här kan uppstå irritationer på ditt arbete så se till att du är alert och vaken. Försök även att överse med vänners tjat. Du klarar din hälsa bra, men var diskret.
EKONOMI Dina finanser har nog inte varit så bra, men nu kan det bli tal om en förbättring. Du kan även komma att vinna pengar i spel. Bästa vinstchans är vid köp av en lott.
Lyckotal: 4, 8, 10, 11, 16, 25, 49
Bästa lyckotal: 4

Oxen
KÄRLEK Det som har med andlighet att göra kan nu komma att ge dig den bästa glädjen. Du bör vara en mycket populär och fin vän. Men i kärlek ska du vara försiktig.
ARBETE/HÄLSA En chans till avancemang kan det vara som du erbjuds. Det tyder på att man anser dig duktig, men det krävs mera arbete av dig. Var överseende med kolleger och le.
EKONOMI Även om du inte har ont om pengar och även om där inte finns någon råge så kan det vara nu som du kommer att vinna i spel. Bästa vinstchans är vid spel med hästar.
Lyckotal: 7, 9, 10, 31, 34, 46, 47
Bästa lyckotal: 9

Tvillingarna
KÄRLEK Behagliga tongångar och vänliga litet stillsamma handlingar tycks bli veckans giv när det gäller din kärlek. Du ska ha det rart, men här tycks inga nya erövringar bli verklighet.
ARBETE/HÄLSA Man vill ha dina åsikter i en arbetstvist och nu kan det vara klokt att säga sin mening. Förändring kan bli verklighet nu i veckan. Du orkar det mesta.
EKONOMI Du bör ha det trivsamt och skönt och det kan vara under en promenad som du finner lösningen som ger dig extra inkomster. Men i spel bör du vara avhållsam
Lyckotal: 7, 9, 22, 27, 32, 33, 44
Bästa lyckotal: 9

Kräftan
KÄRLEK Trygga dagar bör du ha nu vad det gäller kärleken. Det mesta verkar trevligt och här kan du också få en blomma till helgen. Du är värd det raraste av kärlekar.
ARBETE/HÄLSA Nu kan förändringar på ditt arbete ge dig framgång. Man tycks mycket säker på att just du är den rätta. Du tycks vara så sund och den goda hälsan ska vara din bästa vän.
EKONOMI Spel verkar kunna ge dig en liten slant och det kan vara med dina lyckotal som du har glädjen att vinna på en tipsrad. Din ekonomi verkar bli stabilare och du gladare.
Lyckotal: 8, 13, 14, 33, 34, 36, 44
Bästa lyckotal: 34

Lejonet
KÄRLEK Du ska kunna få det romantiskt om du reser nu i veckan. Ditt sätt att tala får andra att lätt falla för dina så vackra ord. Kärleken är nu din bästa fördel.
ARBETE/HÄLSA Jag tror att du är den verkliga diplomaten på ditt arbete nu. Andras problem är lätta för dig att lösa. Du klarar även av att lösa svåra problem, men det tröttar så vila.
EKONOMI Det kan vara så att du nu i veckan får en litet större inkomst än vad du vågat tro på. Det måste vara skönt, men lägg inte pengar på spel för här verkar du inte vinna mycket.
Lyckotal: 2, 4, 13, 24, 39, 40, 44
Bästa lyckotal: 13

Jungfrun
KÄRLEK Inga större förändringar tror jag att du får uppleva nu när det gäller din kärlek. Så varför uppvaktar du dig inte själv med en gåva? Framgång i kärlek tror inte mina stjärnor att du får.
ARBETE/HÄLSA Nu kan du få besked som gäller en större arbetsuppgift. Du blir strålande glad. Din hälsa tycks blomstra i sundhet. Hela du strålar av lycka om du bara bjuder till.
EKONOMI En betydligt bättre tid ska du kunna gå till mötes nu när det gäller din ekonomi. Nu kan du ha lyckan att ta dig en vinstlott. Så nu kan du inkassera en vinst.
Lyckotal: 3, 13, 16, 23, 31, 44, 46
Bästa lyckotal: 13

Vågen
KÄRLEK En ny romans kan komma i din väg nu och det kan göra dig litet villrådig. Valet är ditt, du måste avgöra själv. Men är du osäker så avvakta det blir bäst så.
ARBETE/HÄLSA Det verkar som om du har konkurrens när det gäller arbetet ditt. Det kan vara nervigt, men du tycks vara duktig så du klarar det bra. Hälsan är av bästa sort för dig nu i veckan.
EKONOMI Jag tror att du nu har bra sinne för vad du ska göra med dina pengar. De verkar förränta sig väl och värdepapper tycks ge tur. Obligationer är bäst av värdepapper.
Lyckotal: 11, 18, 24, 26, 31, 45, 49
Bästa lyckotal: 18

Skorpionen
KÄRLEK Nu kan du få en överraskande invit till en fest. Det gör dig fundersam, men glad. Man vill dig väl och tycker bra om dig. Du är någons önskan om kärleksmöte.
ARBETE/HÄLSA Det talas om så mycket förändringar och nedläggningar så att du kan börja bli orolig. Det stannar nog vid tal och du verkar pigg. Ditt humör ska vara på en positiv nivå.
EKONOMI Du bör höra till dem som är trygga när det gäller din ekonomi. Du kan även ha lycka med dig när det gäller spel i veckan med tips. Så att testa en slant i spel kan vara rätt.
Lyckotal: 8, 20, 23, 33, 42, 43, 47
Bästa lyckotal: 23

Skytten
KÄRLEK Du vet vad du vill i kärlek och här ska du ha framgång med egna önskningar, även om det inte blir några större ändringar. Du är omtyckt, men ändå var försiktig.
ARBETE/HÄLSA Något som har med en maskin att göra kan det nu bli tal om att byta ut och del blir säkert ett bra byte för din del. Du verkar vara stark, men glöm inte bort att promenera när du kan.
EKONOMI Håller du på med skrift eller journalistik så bör det vara just du som får lyckan att vinna pengar på värdepapper. Obligationer ska vara bästa val av värdepapper.
Lyckotal: 11, 23, 27, 35, 43, 44, 47
Bästa lyckotal: 11

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack Bell!

Nu vet jag att jag inte ska spela på spel och kommer ha lite tur i kärlek!

Tack för upplysningen,

Kramar

Carolina <3

2009-03-03 @ 20:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0