Arbodaö!

Fick gå upp jobbigt tidiigt idag :( Snabb frukost och sen iväg till Waxholm för att ta båten över till Arboda. Härifrån till Waxholm tar det ungefär en timme och sen tog båten en timme och en kvart. På Arboda blev vi välkommnade av söta familjen Silvander :)
Vi fick en liten rundvisning på ön efter det lilla kramkalaset vi hade vid bryggan, sen fikade vi lite. Jag, Karin och Anna gick ner till deras lilla brygga och snackade Husarö i någon timme eller så, sen var det lunch. Jättegott ^^ Sen gick vi runt lite låg på bryggan och schtekte ett bra tag, killarna badade och spelade fotboll och snackade som bara den :)
Sen var det dags att åka hem. :(

Båt resan hem tog lite mer än två timmar... och sen lägger vi på en timme bils resa på det. Ja, sen åt vi middag också mellan båt och bil resan. Så kom nyss hem, eller för kanske en, två timmar sen.

Lilla Yoshi var inne i huset och sprang runt som om han var galen, lite panik fick vi dock när han hoppade upp på en kudde som la sig ner och han nästan slåg i huvudet i soffan :P Men han var som vanligt. Måste klippa hans glor snarast, har klös märken över allt nu... Aj :(

Nä, nu ska jag fortsätta glo på andra säsongen av Grey's Antomy.

xoxo -Isabelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0