Molehu

- Gryning


Oh, fy fan vilken dag.

Började kvart i nio medan de flesta andra i klassen hade sovmorgon till fem över nio eller nåt sånt. Gjorde so-provet då och det gick väl sådär. Tror att jag kommer att få ett vg iaf, kunde svara på mer än hälften på första sidan och var ganska säker och skrev ganska mycket på andra sidan.
Efter so-provet var det kör - inte så jättekul men hellre det än bank -.- Finns inte så mycket mer att berätta om den lektionen.
Sen var det matte och medan resten av klassen satt inne och räknade matte gjorde jag matte-provet. Tror inte det gick så bra, kommer säkert att bli godkänd men kanske inte mer än det :'( Vg-mvg frågorna missuppfattade jag hälften av frågorna på så...
Så var det dags för spanska. Blev med dreagen av Ana Maria ner och kolla aulan om den var ledig och sen springa upp och säga till alla i klassen att vi skulle se på film i aulan. Såg Goal - inte hela dåra, tyckte faktiskt att den var gansk bra det som vi såg iaf.
Sen kom den hemska provtiden - kemi-prov. Inget jag såg framimot. Innan jag kom in i klassrummet var jag ganska säker och det kändes som om det skulle gå bra, sen fick jag provet och då sjönk alltihop. Tror inte att det gick nå vidare bra, kanske inte äns blir godkänd :'( Nej, fy fan vilken jävla dag! Kommer aldrig att var borta från skolan igen, spelar ingen roll hur hög feber jag har eller om jag är döende jag kommer gå iaf och göra alla prov.
Efter skolan träffade jag Karin och vi började med att köpa lite godis på hemköp. Sen tog vi bussen till Nora Torg och gick till dagiset. Jag skulle få praopapper påskrivet. Har inte varit på dagiset förrens två år efter att jag slutat där och mer eller midre samma sak för Karin. Allt är så himla litet - mycket mindre än förrut när man själv gick där ^^ När vi gick in på västan träffade vi på Eva, vår gamla dagis fröken som kände igen oss båda och tom komihåg Karins syster Anna. Fick det lilla pappret på skrivet av Charlotte - börjar 8 på morgonen och sluter runt 15. Men eftersom det bara tar max 10 minuter att gå till dagiset kan jag gå upp rätt så sent iaf och slut tiden var påt ungefär så jag kan sluta mycket tidigare också. När vi kom hem kollade vi klart på Picture This och spelade lite sims och det var i stort sätt det vi hann göra. Sen gick Karin hem och åt middag och själv gjorde jag detsamma.
Sitter nu och kollar på inspelade TSL. Inte bättre blir ju dagen av att jag inte har fått tag på målbeskrivningen till spanska provet, hade den förrut men tappade bort den... -.- Fan va livet suger just nu. Får jag inte mvg på spanska provet blir jag inte glad eftersom allt annat just nu bara suger. Och inte kan jag vänta mig mer än vg på hkk provet. Enligt våran lärare är det ingen som har fått mvg på det provet så...

Tänker bara gå och lägga mig nu och skita i allt som händer. Hoppas att jag får ett g på nåt av proven iaf.. Åker till Sälen på söndag morgon och får se om det blir en liten tur till täby c imorron.

Nej, nu sticker jag ifrån den här dagen... :@

Ox

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0