Kahakai

- Strand


Ja, sitter och kollar på Wanna come in? på mtv nu. Vet inte varför är as trist. Iaf - är ganska trött så ska försöka sammanfatta dagen.

Började dagen med matte - trist! Fast det verkar bara som det är jag och Petra som har fattat att matte är trist -.- Sen var det svenska, vi läste varandras texter i grupper och sen röstade i varje grupp och de som "vann" läste upp sina för klassen. Sen var det idrott - gjorde inte så mycket där heller. Gjorde oss av med mapparna och fick nya papper som vi behövde fylla i. Sen var det lite allmänt stökigt eftersom alla gjorde vad de ville. Bland annat var det en krycka som hamnade i en av ringarna :P Sånt händer hos oss ^^ Så var det lunch - korv - ush Xp bläää. Sen var de spanska lektion och det var stökigt som vanligt. Men, men. Sista lektionen var HKK - gjorde morotsmuffins med Lollo och Ebba - gick ganska bra förrutom att vi hade de några minuter för lite :P

Kom hem och började plugga. Har So prov imorrn och svenska artikel till imorrs också. Sen är det kemi och matte prov på fredag.

Nu kommer dagens blider :P
 Katrin och Petra är väldigt duktiga på dubbel - kullibutta :P

 Det går bättre i början ^

Kommentarer
Postat av: Petra

första bilden äger!!

2009-02-18 @ 22:29:42
URL: http://hetapersikan.blogg.se/
Postat av: Terese

fin blogg du har

2009-02-18 @ 22:49:28
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Aino

Snygg blogg du har :D

2009-02-19 @ 07:07:58
URL: http://pickingthepieces.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0