Dag 18 på Husarö

Vi tävlade inom råden återigen, denna gången i en vattenfestival. Vi fick göra allt möjligt, bl.a vatten dans :)

Senare på kvällen blev vi tillsagda att konfasalen hade blivit en resturang och att bara kändisar får komma in. Alla fick gå till sina stugor och klä ut sig till kändisar :) Jag och Malin gjorde snygga Paris Hilton och Nicole Richie kopior (jag var Paris :P). Anna var Dileva, Hedvig var Miley Cyrus, Linnea var Jessica Alba, Anna och Hanne var olsen tvillingarna och Teo, Simon och Jonte var killarna i EMD XD

Vi blev bjudna på en jättefin middag och efteråt var det världens disco :) Men Dj Frizz som spelade en massa tysk techno ;) Men innan discot höll Augute ett jättegulligt tal och ledarna sjöng en härlig låt för oss på lägret.

Kolla in ;)

©"Här ute på Husarö, är det aldrig snö. Här skiner solen jämt, o vi drar massa skämt. Men att va konfirmand, kan va svårt ibland. Men ni kämpar på, fast vi är knäppa å. - Så här kan det gå
Teos axel hoppar ur. William diskar inre, men blir aldrig sur. Andrea fnittrar ihop med Anna. Christoffer hoppar hopprep så all tiden stannar. Linnea och Hedvig hamnar i Norrtälje. Jonte raka skallen istället. Anna D e så mysig så man kan dö. Ja det är sånt som händer på Husarö ö ö.
Adrian vet allt på dass. På isdans e Tom riktigt vass. Mattias kör tändstickstrick. O Sessan alla vykort fick. Siri är drottningen. Och var är Nico nu igen? Linda fick ett målbrott. Matilda skjuter hårda skott.
Men hörrni! Säger Clara varje dag. Amanda kämpar som man ska. Moviestars det är Louise och Hanna. Johan alltid mössan hari sin panna. Clara och Simon krigar med vatten. Ebbas gäng springer ut om natten. Sebbe spelar pingis för att få spö. Det är sånt som händer på Husarö ö ö ö.
Julia får sugmärken, fast hon försöker dölja dem. Auguste e från USA, så på svära e han riktigt bra. I liv o fred e Malin full. Isabelle seglar aldrig omkull. Hanne får en boll i mun. Och Anna jonglerar - som en kung.
Karin rycker när och skrattar. Ingen slår Ronja när hon rappar. Mårten slutar aldrig kämpa förstås. Och Frida vill spotta på oss. Ändå är vi glada alla daga. Här finns ingen som klagar. För här vill vi leva här vill vi dö. Ja, vi vill dö ute på Husarö ö ö ö"
Melodi: Umbrella.

Kopiera inte denna text, den betyder mycket för Husarö 2009 1:a! :) Var ledarna fått allt ifrån stannar inom lägret :P

 

xoxo -Isabelle<333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0