1000 miles to Graceland

Ja, eftersom jag inte hade någon tid igår så får jg skriva lite idag om vad som hände igår ^^.

Blev väkt klockan 8 av mamma, vi skulle in till stan en kortis innan vi skulle iväg och eftersom pappa och brorsan behövde ha bilen skulle vi åka tunnelbana in så det gällde att passa tiderna ^^. Tog iaf bussen upp till mörby och sen tunnelbanan in til Östermalmstorg.
Vi gick Kungsgatan upp och gick in på Deichmann och Panduro. "Jeans skor"  Vita kilklackar :P  Textilfärg. Som ni kanske kan gissa är skorna från Deichman och färgen från Panduro :P Gick vidare till Hötorget och gick in på Gina Tricot och köpte två långa linnen. Ett svart och ett vitt, orkade inte fota dem eftersom de flesta har sett dem :P
Efter det gick vi till Coffe bean, köpte kaffe och satt i solen och glassade ^^ Fortsatte sen till Guldfynd och köpte present till Elin ^^ och efter det gick vi runt lite till. Gick runt på NK i en halv timme, såg värsta coola kaffemaskinen som det var ett akvarium på :P Alltså det var en vanlig kaffe maskin och på baksidan av den var det ett akvarium :P
Runt halv 1 hämtade mormor och Björn upp oss och sen åkte vi till Årsta på släktkalas -.- USH! Det var skit trist så kommer inte berätta mer om det.
Sen var jag hemme i 50 minuter och sen fick jag springa iväg till Elin ^^ Det var fett kul. Först satt vi och snackade lite och Elin öppnade presenterna ^^ Sen åt vi middag. As god tacopaj som Elin hade gjort :O Efter det tittade vi på Mamma Mia Singalong ^^ Det var fett kul :)
Det var väl det :P Kunde inte sova när jag kom hem sen så såg på 1000 miles to Graceland. Det är fett bra, fast orkade inte se hela.

xoxo -Isabelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0