In love!

Är extremt speedad, just so you know.

Började dagen med SO-lektion, fick ha redovisningen. Gick bra fick MVG ^^ Sen var det kör, hände inte mycket, var ganska tråkigt -.- Matte - alldeles galet, kunde inte konsentrera mig så hann med tre tal eller något sånt :( Så fick ta hem böckerna och räkna lite hemma, kanske kan få lite hjälp om jag inte fattar något också. Lunch.. Spanska, såg på film. Iof var det filmen vi redan har sett klart på men alla andra grupper ska tydeligen och se på film nu och vi ska börja kolla på andra delen på fredag. Så istället för att bara berätta om filmen berättade de början av filmen och satte sen på slutet av den -.- Suck, och inte fick vi som redan sett filmen gå och göra något annat, nä vi skulle sitta kvar och kolla på slutet för andra gången -.-
När jag hade slutat gick jag till mörby med Victoria sprang in i Karin på vägen så vi gick alla tre ner. Victoria tog bussen hem och jag och Karin gick in på Buylando (stavning? :S) Karin skulle hyra några filmer och jag köpte lite godis till en liten sak som hände senare på kvällen ^^ <3 Mötte mamma på Lindex sen och kollade runt lite, handlade lite mat också ^^ Sen gick vi hem och när jag kommit innanför dörren och dissat alla saker ringer Anna och säger att hon och Anna är i mörby. Så mamma fick skjussa upp mig och sen åkte vi in till centralen. Gick runt lite inne i stan och shoppade lite ^^ Köte en ring från TopShop och ett par shorts och ett linne från H&M. Vi åt middag på Donken och sen gick vi till Sergel för att se 17 Again ^^ <3 Vi var fett flummiga under filmen, Anna L as garvade igenom hela filmen och jag och Anna satt och skrek och sa: Naaaawwwhhhhh <3 skrek ännu mer och ja. Anna skrämde livet ur mig två gången, första gången när en buss kom körande och ljudet blev as högt och en killa försvann, hon tog tag i min arm skit hårt XD Andra gången var när en random bil kom utkörande as fort och igen tog hon tag i min arm. XD Filmen var as bra <3 Man fick se mycket bra ^^ ZAC ZAC ZAC! <3, basketspelande ZAC!, gråtande ZAC, dushande ZAC, dansande ZAC, fajtande ZAC, party ZAC, förvirrade ZAC, ZAC ZAC ZAC!
När jag nästan var hemma märkte jag att jag hade glömt H&M påsen på bion, så ja... Nu ska jag gå och lägga mig, kommer aldrig upp imorgon annars :)

xoxo -Isabelle

Kommentarer
Postat av: jessica

Zac, Zac, Zac, Zac <3 =D längtar längtar längtar =D

2009-04-29 @ 19:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0